Skip to main content

Shot zakt terug naar middenmoot

Een wisselend spelend Shot verloor vrijdagavond in Woerden van de plaatselijke volleybalclub. Shot kon geen vuist maken tegen het degelijk spelende VTC Woerden. In de eerste en tweede set werd Shot op alle fronten afgetroefd. Zowel qua service, passing, spelverdeling en aanvallend kwam Shot tekort. Met 25-14 en 25-13 werden deze sets afgesloten. Woerden liet de teugels vieren in de derde set en bracht enkele reservespelers in. Niettemin stevende Shot met 24-20 opnieuw op setverlies af. Nog een keer rechtten de Shot spelers hun rug en kwamen ze terug tot 24-23. Typerend voor de wedstrijd was dat door een foutservice de set alsnog met 25-23 verloren ging. De laatste set kreeg het nog immer niet sterk spelend Shot, toch weer enigszins grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in een 19-25 setwinst en een 3-1 verlies voor het Culemborgse team.
Na afloop heerste er vooral teleurstelling, vooral omdat in oktober nog gemakkelijk met 4-0 van dit team gewonnen werd.

Coach Gerard Koeman was niet tevreden met het getoonde spel: ”We misten de scherpte en lieten niet ons beste spel zien. Wel erg jammer dat we de derde set net verloren, anders was het mogelijk nog een echte wedstrijd geworden.”

Voor Shot is het nu belangrijk om komende week de draad weer op te pakken en zich goed voor te bereiden op de belangrijke uitwedstrijd tegen Leython 2, aanstaande vrijdag in Leiderdorp.