Skip to main content

Kleding

Voor de aanschaf van de kleding zijn we een overeenkomst aangegaan met Volleybaldirect. Dit bedrijf biedt de kleding aan via hun webshop. Op de site zijn wedstrijdshirts, trainingspakken en inspeelshirts, hoodies, vesten, een rugzak en een sporttas te verkrijgen.

Als lid van V.C. Shot krijg je 10% korting op de prijzen zoals die op de site staan genoemd. Je moet daarvoor een account aanmaken en je Nevobo lidmaatschapnummer invullen. je ontvang dan je eerste 5% korting. Voor nog eens 5% korting moet je bij je bestelling de kortingscode SHOT54 invoeren. Je kunt kiezen voor het ophalen van je bestelling of voor verzending naar je huisadres. Aan dat laatste zijn extra kosten verbonden.

De leverancier probeert een zo optimaal mogelijke voorraad in stand te houden, maar er is altijd een kans dat bij een grote afname van de wedstrijdshirts jouw maat niet op voorraad is. Omdat de producent van deze shirts in Italië zit en strakke leveringsvoorwaarden kent, kan het in dat geval langere tijd duren voordat het shirt geleverd kan worden.

Voor vragen over de maten en pasvormen kan je contact opnemen met Volleybaldirect.

Naar de Webshop