De Vereniging

VC Shot is een vereniging met ongeveer 260 leden. Onze vereniging bestaat ruim 50 jaar. Dit seizoen hebben we 7 seniorenteams in de NeVoBo competitie (3 dames- en 4 herenteams). Deze teams spelen van de derde divisie tot de 3e klasse bij de heren en in de 1e klasse tot de 3e klasse + mastercompetitie bij de dames.

De jeugd is goed vertegenwoordigd met verschillende meisjes & jongensteams en  meerdere mini-teams. Daarnaast is er nog een grote groep mini′s die zich (nog) voorbereiden op de instroom in de competitie.

In de recreatieve afdeling van de NeVoBo spelen er ook 2 mixteams en een herenteam.
Daarnaast zijn er nog een aantal teams die uitkomen in de RecVol-competitie. Dit zijn 2 damesteams en 3 mixteams. Er is dus altijd wel een team bij Shot waar jij goed in zou kunnen passen.