Lid Worden

Kom Volleyballen

Lijkt volleybal je een leuke sport, kom dan geheel vrijblijvend dire keer meetrainen met een team dat bij je past. Of kom op donderdag of maandag avond een kijkje nemen in sporthal Interwey te Culemborg om de sfeer te proeven.

Je mag drie keer meetrainen zonder verplichtingen. Daarna moet je je officieel inschrijven. Wil je eerst drie keer gratis meedoen met de trainingen neem dan contact op met de Technische Commissie Als je ouder als 18 bent. Of neem contact op met de Jeugd Commissie als je jonger als 18 bent. Geeft in deze mail ook aan wat je ervaring is met volleybal zodat we een geschikt team voor je kunnen vinden.
Mocht je al weten bij welk team je wilt trainen is dat in overleg met de trainer natuurlijk ook prima.

Lid worden

Als je na 3 trainingen besluit om lid kan je dit doen door het inschrijfformulier compleet in te vullen en deze te versturen.

Verenigingsleden

Naast gewone leden kent Shot ook verenigingsleden. Dit zijn personen die geheel vrijwillig functies of taken vervullen en niet actief volleyballen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ouder die een jeugdteam coacht of een ouder die in een commissie zit. Het is zelfs mogelijk om als oud lid een bestuursfunctie te vervullen. Al deze personen noemen wij verenigingsleden.

Om ook deze categorie personen een goede plaats binnen onze vereniging te geven hebben wij het verenigingslidmaatschap ontwikkeld. Deze personen worden gedurende het verenigingslidmaatschap opgenomen in de Ledenadministratie. Hieraan zitten diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de verenigingsmail, teaminformatie, vergaderingen en dergelijke.

Vul het inschrijfformulier compleet in en vermeld bij de opmerkingen dat het gaat om een verenigingslid en verstuur daarna het formulier.

Soort Lid Bedrag (per maand)
Jeugd tot 12 jaar € 12,75
Jeugd van 12 tot 18 jaar € 17,25