Lid Worden

Lid worden

Nieuwe leden kunnen de eerste 3 trainingen vrijblijvend meedoen om de sfeer te proeven van de vereniging en het team. Neem contact op met de Technische Commissie als je wilt weten bij welk team je kan meetrainen. Geef daarin je ervaring aan en dan vinden we een geschikt team voor je. Mocht je al weten bij welk team je wilt trainen is dat in overleg met de trainer natuurlijk ook prima.

Als je daarna besluit om lid kan je dit doen door het inschrijfformulier compleet in te vullen en deze in te leveren bij de ledenadministratie.

Verenigingslid worden

Naast gewone leden kent Shot ook verenigingsleden. Dit zijn personen die geheel vrijwillig functies of taken vervullen en niet actief volleyballen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ouder die een jeugdteam coacht of een ouder die in een commissie zit. Het is zelfs mogelijk om als oud lid een bestuursfunctie te vervullen. Al deze personen noemen wij verenigingsleden.

Om ook deze categorie personen een goede plaats binnen onze vereniging te geven hebben wij het verenigingslidmaatschap ontwikkeld. Deze personen worden gedurende het verenigingslidmaatschap opgenomen in de Ledenadministratie. Hieraan zitten diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de verenigingsmail, teaminformatie, vergaderingen en dergelijke.

Vul het inschrijfformulier voor verenigingsleden compleet in en lever deze in bij de ledenadministratie.

Soort Lid Bedrag (per maand)
Jeugd tot 12 jaar € 12,75
Jeugd van 12 tot 18 jaar € 17,25