Skip to main content

Off day voor Shot

In de sfeerloze Amstelcampus trad Heren 1 aan tegen het eerste team van de studentenverenigingen US Amsterdam. Het door blessures geplaagde herenteam begon goed aan de eerste set en kon tot 15-15 de tegenstander goed bijbenen. Beide teams maakten veel servicefouten en de aanvallers hadden het vizier niet scherp staan. De tegenstander voerde langzamerhand de druk iets op waardoor onze Shotmannen niet meer in het spel konden komen en uiteindelijk de set verloren met 25-19.

In de tweede set probeerde Heren 1 nog terug te komen en dat leek aanvankelijk ook te lukken. Maar door het gebrek aan servicedruk, een ondermaatse blokkering en slordige passing ging ook deze set verloren: 25-18.

De mannen raakte het spoor bijster en werden zichtbaar moedeloos. Hierdoor gingen ook de derde en vierde set met duidelijke cijfers naar de tegenstander, 25-16 en 25 -7. Enig lichtpuntje was het goede spel van de diagonaalspeler Laurens Roorda.

Coach Gerard Koeman was kort in zijn commentaar: Dit was een hele slechte wedstrijd die we snel moeten vergeten. De knop moet om, we zullen ons moeten herpakken. Het wordt tijd dat een aantal mannen opstaan en hun verantwoordelijkheid nemen.

Volgende week speelt Shot op zaterdag 9 december thuis om 16.30u in sporthal Interweij tegen Vollingo uit Gouda.