Skip to main content

DWF-formulieren

Vanaf dit seizoen gaan we het DWF gebruiken. Dat wil zeggen dat we geen wedstrijdformulieren meer gebruiken, maar alles gaat nu digitaal.

DWF HS1
Voor HS 1 zal naast het DWF een vereenvoudigd formulier bijgehouden moeten worden. Dit formulier staat in de link hieronder. (Dit formulier zal gebruikt moeten worden in de 2e en 3e divisie. Dit formulier moet door de thuisspelende vereniging worden bewaard!!
DWF-Resultaat-Invoeren-2e-3e-Div

DWF overige teams
Voor alle overige teams van Shot (DS1, DS2, DS3, DM1, DR1, HS2, HS3, MA1, MB1, MB2, JB1, N5-1 en N5-2) geldt dat tijdens de wedstrijd onderstaand formuliertje bijgehouden moet worden. Ik heb de pdf toegevoegd. 1 x A4 met 4 exemplaren (A6). Per wedstrijd hoeft er maar 1 exemplaar bijgehouden te worden. De gegevens hierop worden achteraf aan het DWF toegevoegd.
DWF-Resultaat-Invoeren-A6

Hoe is de werkwijze van het DWF.
1: Voor aanvang wedstrijd worden alle spelers, relatiecodes, rugnummers, rol (aanvoerder/speler,libero), coaches en scheidsrechter(s) in de teamopgave verwerkt.
2: Op het kleine formuliertje worden de gegevens tijdens de wedstrijd bijgehouden. (Wie heeft er gespeeld, setstanden en eventuele straffen) (Heren 1 gebruikt dus een A4 als telblad.)
3: Na afloop van de wedstrijd wordt het resultaat ingevoerd. Dus de setstanden, wie er wel of niet heeft gespeeld en eventueel de straffen. Als deze gegevens compleet zijn dan pas kan akkoord worden gegeven. Let-op: Akkoord is dus ook definitief vastleggen!!)

Teamlijsten
Binnenkort zal ik de concept-teamlijsten vertrekken. Daarop staan de gegevens zoals ze nu in de Ledenadministratie staan. Deze lijsten wil ik gecontroleerd en eventueel gewijzigd terug hebben. De gegevens kan ik bijwerken in onze Ledenadministratie én in de basis-teamopgave van de NeVoBo. Het DWF haalt alle teamgegevens uit deze basis-teamopgave. Dus als ik alle gegevens zoveel mogelijk juist kan verwerken, hebben de aanvoerders/coaches daar profijt van bij het gebruik van het DWF.