Skip to main content

Pullen vullen in de Interwey Biergarten tijdens Oktoberfest!!

Op 15 oktober vond het eerste shotfeest van seizoen 2016/2017 plaats en speciaal voor deze gelegenheid was de kantine omgebouwd tot een heuse biergarten. Naar goed gebruik werden de lederhosen uit het vet gehaald en dirndls uit de kast getrokken alvorens de bierpullen konden worden gevuld bij de bar. Vrijwel alle teams van VC Shot waren…

vertegenwoordigd en ook mochten we weer vele vrienden van de vereniging verwelkomen, die geregeld de weg naar de shotfeesten weten te vinden. Ongeveer 80 paar voeten gingen onder aanvoering van DJ Marco van de vloer, nadat Merlijn zijn vrije interpretatie van Oceaan van Racoon had gezongen. Hij heeft beloofd voor het volgende shotfeest een nieuw nummer te leren, dus we zijn benieuwd!

Na de start van Merlijn brak het feest los en deden de gevulde pullen hun werk. Het bier vloeide zelfs iets te rijkelijk waardoor de tap voortijdig droog kwam te staan. Als oorzaak willen we hiervoor graag Willem als schuldige aanwijzen die met zijn 2-liter pul vaker bij de bar te vinden was dan menig ander. Deze kleine tegenslag mocht echter de pret niet drukken en was het wederom een zeer geslaagd feest waarbij we iedereen willen bedanken die met ons kwam feesten!

Voor foto’s van deze top-avond verwijzen we jullie graag naar de facebook-pagina van VC Shot!

Auf Wiedersehen,

Het AC

shotfeest-2016-oktoberfest shotfeest-2016-oktoberfest-87