Skip to main content

Dames 1 verliest teleurstellend in Galgenwaard

Afgelopen zaterdag stond een lastige uitwedstrijd op het programma voor Dames 1. Door het onregelmatige schema in de maanden februari en maart spelen we deze maanden om de week. Met dan ook nog de gehele top 4 als tegenstanders is dit een moeilijke tijd voor ons. Net nu we langzaam beter in ons spel begonnen te komen. Ditmaal was nummer 1 VV Utrecht in de Galgenwaard de tegenstander.

Vooraf was al bekend dat dit een moeilijke wedstrijd voor ons zou worden. VV Utrecht presteert dit seizoen zeer goed en heeft bovenal een sterke blokkering. Na het 4-0 verlies in de laatste competitiewedstrijd tegen VSTS zijn alle punten zeer welkom.
Ondanks dat de druk bij VV Utrecht lag in deze wedstrijd leken wij juist degene die bezweek onder zenuwen. Met slap spel in de eerste set, geen servicedruk en veel persoonlijke fouten won VV Utrecht de set gemakkelijk met 25-12. De tweede set gaf hetzelfde beeld en werd met 25-19 verloren. We kregen het niet voor elkaar ons over het dode punt te trekken en vrijuit te spelen. Ondanks diverse wissels werden ook de derde en vierde set vrij kansloos verloren. Het is nu zaak het hoofd omhoog te houden in deze periode met moeilijke wedstrijden. Punten sprokkelen is hierbij het devies en in de laatste 4 wedstrijden van de competitie is het zaak er als team te staan. De strijd is zowel bovenin als onderin zeer spannend dus alles is nog mogelijk. Zaterdag 19 maart is het weer een thuisspeeldag in sporthal Interweij. Om 14.30 uur treden wij aan tegen de nummer 4 van de competitie, Nesselande. Zoals hierboven al blijkt hebben we alle punten nodig en zou wat extra support hierbij zeer welkom zijn!!