Skip to main content

SponsorKliks

Bestel jij wel is iets online? Elektronica, kleding, maaltijden of zelfs een vakantie. Deze aankopen kunnen geld opleveren voor V.C. Shot als je deze aankopen via SponsorKliks doet.

Hoe werkt het? Ga naar de sponsorKliks pagina van V.C. Shot en selecteer daar de webwinkel waar je je aankopen wilt doen. Alle bekende webwinkels zijn te vinden. Je doet dan gewoon je aankopen bij de webwinkel van je keuze. De prijs die je betaald is de “normale” prijs. Je betaald dus niks extra. Alleen gaat van alle aankopen die je via SponsorKliks doet een klein deel van het bedrag naar V.C. Shot als commissie. Je hoeft hiervoor niet een lid te zijn van V.C. Shot.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Als je online iets wil kopen, klik dan eerst op bovenstaande afbeelding van SponsorKliks. Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels die meedoen en van elke aankoop gaat een commissie naar V.C. Shot.

Je hoeft geen lid te zijn van V.C. Shot om de vereniging op deze manier te helpen. Iedereen die je kent kan V.C. Shot via deze weg helpen. Dus laat familie, vrienden en bekenden snel weten dat ze jouw volleybalvereniging op deze manier heel eenvoudig kunnen helpen. Zorg ervoor dat ze een bladwijzer/snelkoppeling naar de sponsorkliks pagina van vc shot maken en dat ze voortaan al hun aankopen via die blasdijzer/snelkoppeling doen.

Om het maken van aankopen nog makkelijker te maken is er nu de SponsorKliks app. Ga naar de App store of Google play en zoek SponsorKliks. Download en installeer de app en zoek vc shot als jouw sponsordoel en sla dit op. Ga dan zoeken naar de webwinkel waar jij je nieuwe elketronica, kledingen of andere spullen wilt kopen.